Byggservice Katrineholm

JA Byggservice är en byggfirma som tillhandahåller byggtjänster i Vingåker och Katrineholm med omnejd.

Byggservice Katrineholm

Din byggspecialist
Välkommen till JA Bygg AB

Letar du efter en byggfirma som har lång erfarenhet, som är specialister på om- och tillbyggnader, fasadarbeten, renoveringar samt har gott rykte och nöjda kunder? Välkommen till JA Bygg AB!

Vi är en byggfirma som gör alla jobb, stora såväl som små, åt både privatpersoner och företag. Vår byggfirma är ansvarsförsäkrade och innehar självklart F-skattsedel.

JA Bygg AB har möjlighet att genomföra alla typer av byggnadsuppdrag. När du ska renovera, bygga nytt eller bygga ut – hör av dig till oss!

Givetvis tar vi alltid fullt ansvar för våra byggprojekt när du anlitar oss. Alla våra projekt är alltid ansvarsförsäkrade. Våra projekt utförs med fokus på miljön och vi försöker arbeta så miljövänligt som möjligt.

Allt inom bygg

Våra tjänster

Fasadrenovering

Husets fasad är precis som kläder för en människa, och fyller ungefär samma funktion. Precis som kläder ser en ny fasad snygg ut, men den skyddar också mot väder och vindar. Det är viktigt att byta ut fasaden om den är dålig, bland annat för att en ny fasad kan sänka dina energikostnader.

Altan & uteplats

Det finns många saker man bör tänka på när man ska bygga en altan – men du kan slippa det. På uteplatsen spenderar man många sommardagar, se till att tiden är väl spenderad igenom att anlita en professionell byggfirma som bygger dina drömmars uteplats. Gör årets bästa val och bygg en ny altan med JA Bygg AB.

Golvläggning

Att lägga golv är inte alltid så lätt som det verkar. Det är viktigt att golvet inte har glipor eller är ojämnt på något sätt. Det kan vara klokt att välja någon som är erfaren för att lägga dina golv. Jag har mycket erfarenhet av golvläggning och kan lägga golvet utefter dina önskemål.

Nybyggnation

Dags att bygga nytt? Vad roligt! Vi är med dig igenom hela processen när du ska bygga nytt. Alltså hjälper vi dig med planering, inköp och dylikt. Alla jobb vi utför följer de byggnormer vi har i Sverige och alla jobb är godkända och genomförligt utförda och vi lämnar aldrig några detaljer utan tillsyn.

Köksrenovering

Ibland kan man behöva bygga ut, exempelvis om familjen har vuxit eller om man bara har ont om utrymme. Man har läst om katastrofarbeten gjorda av okunniga och outbildade snickare. Undvik oväntade utgifter igenom att anlita en kunnig och erfaren snickare ifrån JA Bygg för att bygga ut din bostad eller fastighet.

Om- och tillbyggnad

Ibland händer det att utrymmet blir knappt och då behöver man bygga ut för att få mer plats. Kanske är det dags för ett tillskott i familjen eller kanske behöver man plats för en ny bil i garaget. Oavsett vilken anledning du har till om- eller tillbyggnad så hjälper vi dig med ditt byggnadsprojekt.

Byggservice Katrineholm

Referensobjekt

Våra projekt

Nedan ser du några uta våra projekt. Vill du se mer?

Byggservice Katrineholm

JA Bygg AB

Om oss

JA Bygg har varit med i leken många år och utvecklas fortfarande i en hastig fart. Vi har kämpat hårt med att etablera ett bra rykte som professionella hantverkare vilket vi idag stolt kan säga att vi har uppnått.

Som utgångspunkt har vi att alltid leverera ett utomordentligt hantverk till våra kunder. Detta motto har varit den största bidragande faktorn till att vi lyckats uppnå det ryktet och igenkänningsfaktor vi har idag. Hantverk för oss är mer än bara bygg. Vi spenderar många timmar utav våra liv på att bygga och renovera åt våra kunder. Därför ser vi till att utföra våra uppdrag med högsta precision så att vi kan vara stolta för det vi lämnar efter oss.

Byggservice Katrineholm

Hör av dig

Kontakta oss

Tveka inte på att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar.

Byggservice Katrineholm